Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Bagātīgais un nesaldais riekstu brokastu musli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu
  • 200 g rudzu pārslu
  • 100 g Brazīlijas riekstu, rupji sakapātu
  • 100 g „Crazy Jack” mandeļu, rupji sakapātu
  • 100 g lazdu riekstu
  • 100 g valriekstu, rupji sakapātu
  • 80 g sviesta
  • 60 g „Crazy Jack” rīsu sīrupa
  • 50 g „Crazy Jack” brūnā cukurniedru cukura
  • 1 ēd. k. vaniļas ekstrakta
  • 200 g „Crazy Jack” organisko iesala kviešu pārslu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakarsē krāsni 180 grādu karstu. Izklāj ar cepamo papīru vienu platu vai divas šaurākas plātis. Ja cepsi divās, tad krāsns jādarbina konvekcijas režīmā.
  2. Vienā bļodā sajauc auzu un rudzu pārslas, pusi no visiem riekstiem. Katliņā liek sviestu, sīrupu, vaniļas ekstraktu un cukuru. Liek karsēties uz mazas liesmas līdz sviests un cukurs izkusis. Visu laiku maisa.
  3. Kad izkusis, pievieno bļodas saturam un visu kārtīgi samaisa. Izber visu uz pannas un izlīdzina.
  4. Liek cepeškrāsnī un cep 15–20 minūtes līdz kļūst viegli zeltains. Pamaisa kādas divas reizes.
  5. Izņem ārā un ieber bļodā, lai pilnībā atdziest. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas un samaisa. Liek traukā, kurā uzglabās un kuru iespējams aiztaisīt.
  6. Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas