Sākums > Receptes > Deserti

Greilētu ananāsu un zemeņu salāti ar saldējumu un načo. 4porcijas

2011. gada 10. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Ananāsu sagriež 1cm plānās šķēlītēs, apsmērē ar saldo ananāsu glazūru un grilē vai cep cepeškrāsnī, līdz ananās iegūst zeltaini brūnu virskārtiņu.Tortiļas sakarsē uz grilla vai cepeškrāsnī, pārgriež uz pusēm, satin tūtiņas un liek trauciņos.Načo kukurūzas čipsus sakarsē cepeškrāsnī, pārkaisa ar vaniļas cukuru un sadrupina. Ananāsus un zemenes sagriež 1 cm kubiņos, samaisa ar smalki sarīvētām piparmētrām. Tortiļas tūtiņas pilda ar ananāsiem un zemenēm, pasniedz ar vaniļas saldējumu un načo drumstalām.
Uz augšu