Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Aukstā putukrējuma - piena šokolādes tarte

Aukstā putukrējuma - piena šokolādes tarte

FOTO: Kalev

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kūkas pamatnei:
  • 165 g Kalev klasisko cepumu (1 paciņa)
  • 100 g sviesta
  • Virskārtai:
  • 400 g biezpiena
  • 400 g saldā krējuma 38%
  • 50 g cukura
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 200 g piena šokolādes Kalev Special (4 tāfelītes pa 50 g)
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 2 tējk. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sasmalcina cepumus, sajauc ar istabas temperatūras sviestu.
  2. Ieliek iegūto masu veidnē ar cepampapīru (veidnes diametrs ~ +24 cm).
  3. Puto saldo krējumu ar cukuru, pēc tam lēnām iecilā saputotajā masā biezpienu, kas iepriekš izberzts caur sietiņu vai sablenderēts ar blenderi.
  4. Izkausē šokolādi, pievieno biezpiena masai.
  5. Beigās pievieno uzbriedinātu želatīnu un ar iegūto masu pārklāj cepumu masu veidnē.
  6. Atstāj kūku ledusskapī vismaz 5-6 stundas.
    Izmanto cepumus un piena šokolādi dekorēšanai. Pasniedz ar skābu ogu dresingu vai ievārījumu.

    Lai labi garšo!
    Atstāj kūku ledusskapī vismaz 5-6 stundas.
Izmanto cepumus...

    FOTO: Kalev

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas