Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
L
LOL
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
un cik tad kartupeļus uz to šķidruma kvantumu ņemt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taisu drusku savadak - sagriezhu skeles kartupeljus, saberu pamishus ar sipolu skelitem stikla cepamtrauka (kur citreiz taisu lazanju), apleju ar saldo krejumu un mazliet udeni, lai nav tik trekns, kur pec veleshanas izskidinu vai nu buljona kubinu vai vnk saali, uzlieku vacinu no follijas, lieku cepeshkrasni un cepu, kamer gandriz miksti. tad uzberu sarivetu sieru un atpakal pliti, lai apbruninas un izkust :) ljoti satigs un garshigs ediens!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes