Selgas kūciņas

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

17
porcijas
  • 3 "Selga" vaniļas cepumu paciņas
  • 3 "Limbažu" biezpiena paciņas
  • 1 paciņa "Kāruma" saldā krējuma
  • 1 šokolāde - Laimas ekstra tumšā
  • Marmelāde (pēc saviem ieskatiem, man pietika ar 200 g)

Pagatavošana

120 min.
  1. Sagriež marmelādi (iesaku mazos gabaliņos).
    Sagriež marmelādi (iesaku mazos gabaliņos).
  2. Ar dakšu samīca biezpienu viendabīgā masā.
  3. Ielej saldo krējumu burkā, aiztaisa vāku, dažas reizes pakrata un saldais krējums ir sakults (ātri un vienkārši).
  4. Pie biezpiena ieber marmelādi, samaisa, tad pielej saldo krējumu un visu samaisa.
    Pie biezpiena ieber marmelādi, samaisa, tad pielej saldo krē...
  5. Paņem vienu cepumu, uzklāj uz viņa masu, tad virsū uzliek otru cepumu un tad atkal uzliek masu, tad trešo cepumu. Trešajam cepumam neko neliek pa virsu.
  6. Tādas kūciņas taisa kamēr beidzas cepumi vai arī masa (personīgi man masa palika pāri, bet nevar zināt, cik katrs to masu liek starp tiem cepumiem).
  7. Kūciņas ieliek ledusskapī uz kādām 30 min.
  8. Tālāk seko šokolādes kausēšana - paņem katliņu, ielej ūdeni, tad paņem plastmasa bļodiņu un ieliek katliņā tā, lai bļodiņai pāri tek ūdens. Tad liek iekša glāzi vai krūzi (es liku stikla glāzi). Ja jūs izmantojat cita veida glāzi vai krūzi, tad arī drošības pēc ieliekat viņu plastmasas bļodiņā.
  9. Vāra ūdeni uz mazas uguns un liek iekšā šokolādes gabaliņus, ik pa brīdim apmaisot. Tā dara līdz brīdim, kad šokolāde izkususi (tas notiek ļoti ātri).
    Vāra ūdeni uz mazas uguns un liek iekšā šokolādes gabaliņus,...
  10. Kad šokolāde ir izkususi, tad izņem ārā glāzi ar dvieļa palīdzību, jo glāze ir karsta. Tad ņem karoti un sāk dekorēt kūciņas.
    Kad šokolāde ir izkususi, tad izņem ārā glāzi ar dvieļa palī...
  11. Kad uz kūciņām ir uzklāta virsū šokolāde liek ledusskapī uz 30 min!
  12. Labu apetīti!

Komentāri

Laimdota Is 22. augusts 12:33
Ja šokolādi jāgatavo kā rakstīts, var palikt bez rokām, katliņa, glāzes un bez kūciņām! Vai tiešām pirms liek recepti saitē, grūti pārlasīt tekstu? Un šokolādi var gatavot daudz vienkāršāk, bet jūs jau to droši vien nezināt!
Maziii 2012. gada 22. oktobris 15:04
Ļooti garšīgi,paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi