Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Māris jučers (pildītas olas)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 4 nolobītas cieti vārītas olas
  • 2 ēd. k. saldā krējuma
  • 2 ēd. k. smalki sakapātu zaļumu (jebkādu)
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • Šķipsniņa paprikas pulvera
  • Salātu lapas un tomāti rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Olas pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem dzeltenumus, uzmanoties, lai baltumi paliek veseli. Dzeltenumus saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krējumu, majonēzi, zaļumiem, sāli un pipariem. Ar tējkaroti maisījumu iepilda baltumu pusītēs un pārkaisa ar paprikas pulveri. Krāsai uz katras olas uzkaisa mazliet paprikas. Salātlapas noskalo, nosusina un kārto uz šķīvja. Olas liek uz salātiem un rotā ar tomātu šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas