Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rudenīgā pildītā paprika

Rudenīgā pildītā paprika

FOTO: Una Cvetkova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 gb (lielas) - paprika
  • 300 gr - malta gaļa
  • 2 gb - burkāni
  • 1 (liels) - sīpols
  • 50 gr - rīsi
  • Siers
  • Pipari, sals
  • Lauru lapa
  • Tomātu mērce
  • Asā čilli mērcīte
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sākam gatavošanu!
  2. Nomazgā papriku, nogriež cepurīti, izņem sēklas. Paralēli novāra rīsus, atstājot tos pusgatavus. Nomizo un sasmalcina mazos kubiciņos sīpolu. Notīra un sagriež ripiņās burkānus. Sarīvē nedaudz sieru ( tas būs nepieciešams, lai pārkaisītu papriku).
    Nomazgā papriku, nogriež cepurīti, izņem sēklas. Paralēli no...

    FOTO: Una Cvetkova

  3. Padziļā katlā(tādā, lai gareniski varētu ievietot papriku) lej ūdeni, pievieno garšvielas, pieliek pāris karotes tomātu mērces un aso čilli mērcīti. Katrs vadās pats pēc savām izjūtām un to,cik tad stipru vēlas.
    Padziļā katlā(tādā, lai gareniski varētu ievietot papriku) l...

    FOTO: Una Cvetkova

  4. Malto gaļu sajauc ar garšvielām, iemaisa sīpolus un rīsus. Tad pilda ar gatavo masu papriku.
    Malto gaļu sajauc ar garšvielām, iemaisa sīpolus un rīsus. T...

    FOTO: Una Cvetkova

  5. Piepildītās paprikas pārkaisa ar sarīvēto sieru. Liek virsū vāciņu. Lai vāciņš nekristu nost, es to piespraužu ar zobu bakstāmajiem.
    Piepildītās paprikas pārkaisa ar sarīvēto sieru. Liek virsū...

    FOTO: Una Cvetkova

  6. Kārto papriku katlā un liek sautēties uz kādām 20-30 min.
    Kārto papriku katlā un liek sautēties uz kādām 20-30 min.

    FOTO: Una Cvetkova

  7. gatavo papriku pasniedz ar krējumu vai majonēzi vai nu kas kuram liekas gardāks! Lai labi garšo!
    gatavo papriku pasniedz ar krējumu vai majonēzi vai nu kas k...

    FOTO: Una Cvetkova

  8. Šķidrumiņu, kas paliek pāri var izmantot otrā dienā izvārot gardu zupiņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas