Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas karbonāde "saldais ābols"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas:
  • - ābolu etiķis (1 ēdamk.)
  • - malti melnie pipari
  • - olīveļļa (1 ēdamk.)
  • 1.5 - cukurs (1,5 - 2 ēdamk.)
  • - sāls
  • - sīpols (1/2 vai vesels vidēja lieluma)
  • - cūkgaļas karbonāde (4 gab)
  • - 2 olas
  • - milti (6 ēdamk.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pagatavošana divām personām:
  2. 1) Marināde gaļai. Sagriež smalki sīpolus, pievieno ābolu etiķi un olīveļļu (abus pa 1 ēdamk.), šķipsnu piparu, šķipsnu sāli un cukuru. Marinādi rūpīgi samaisa. Gaļu pārlej ar marinādi, rūpīgi izmīca un atstāj marinādē uz 30 minūtēm vai 1 h (pēc ieskatiem);
  3. 2) Gaļu apvārta olā un miltos. Izņemot pa vienam gabalam no marinādes, rūpīgi iemērc olā (viegli uzputota ar šķipsniņu sāls un cukura), tad miltos un liek cepties uz lēnas uguns olīveļļā. Kad karbonāde gandrīz gatava, pievieno tai no marinādes sīpolus zacenei.
  4. Servē ar vaŗītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.
  5. Baumo, ka gardi gan! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas