Ogu saldais ar saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 400 ml saldais krējums
  • Ogas pēc izvēles
  • 4 ēdamkarotes želatīns
  • 4 ēdamkarotes cukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Var gatavot jau trauciņos, kuros plānots pasniegt, var vienā traukā.
  2. Uzbriedina želatīnu - aplej ar aukstu ūdeni, kad uzbriedis ūdens peldē, izkausē, un atstāj atdzist.
  3. Tikmēr sakuļ saldo krējumu ar cukuru, bet nedaudz sakuļ, tā lai masa butu pašķidra. Ogas pēc izvēles saber trauciņos, kā nu vēlas vairāk vai mazāk, kad želatīns atdzisis pievieno to saldajam krējumam un pārlej ogām. Liek ledusskapī lai sastingst.
  4. Vienkārši, bet ļoti garšīgi!
  5. Neiesaku likt saldētas ogas, jo var arī nesastingt masa! Ja nu citas Ogas nav, tad vispirms iesaku Ogas atlaidināt!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi