Sākums > Receptes > Deserti

Ogu saldais ar saldo krējumu

2011. gada 26. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Var gatavot jau trauciņos, kuros plānots pasniegt, var vienā traukā.
2. Uzbriedina želatīnu - aplej ar aukstu ūdeni, kad uzbriedis ūdens peldē, izkausē, un atstāj atdzist.
3. Tikmēr sakuļ saldo krējumu ar cukuru, bet nedaudz sakuļ, tā lai masa butu pašķidra. Ogas pēc izvēles saber trauciņos, kā nu vēlas vairāk vai mazāk, kad želatīns atdzisis pievieno to saldajam krējumam un pārlej ogām. Liek ledusskapī lai sastingst.
4. Vienkārši, bet ļoti garšīgi!
5. Neiesaku likt saldētas ogas, jo var arī nesastingt masa! Ja nu citas Ogas nav, tad vispirms iesaku Ogas atlaidināt!
Uz augšu