Burkānus, sīpolus notīra un smalki sakapā. Es izmantoju virtuves kombainu. Tad uzkarsē pannu, pievienojot nelielu daudzumu eļļas, Apcep burkānus un sīpolus.
FOTO: TeddyWife
Kad burkāni, sīpoli ir apbrūninājušies, ņem nost pannu no plīts, pārber masu bļodā vai izmanto otru pannu un ar nelielu daudzumu eļļas, apcep malto gaļu, sadalot to pēc iespējas sīkākos gabaliņos, max 15 min.
FOTO: TeddyWife
Kad maltā gaļa ir apcepusies, pannā iekšā ber iepriekš apceptos burkānus un sīpolus, pievieno arī tomātus savā sulā (es pērku ar veseliem tomātiem, un pati tos sagriežu mazos gabaliņos), 1 ēdamkaroti tomātu pastas, raudenes, ķiplokus, sāli, piparus.
FOTO: TeddyWife
Visu papildina ar 200 ml sarkanā vīna.
FOTO: TeddyWife
Visu labi samaisa un uz lēnas temperatūras sautē 1,5 - 2 h, ik pa brīdim maisot un pievienojot nedaudz sarkano vīnu. Vīna vietā var pievienot ūdeni. Jo ilgāk mērce sautēsies, jo garšīgāk sanāks.
FOTO: TeddyWife
Pasniedz ar spageti, citiem makaroniem vai manā gadījumā ar olu nūdelēm. Beigās pārkaisa ar sieru.