Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildīts tomāts

Pildīts tomāts

FOTO: Gunta Adamoviča

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 tomāts
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g biezpiena
  • 1 ēd. k. skābā krējuma
  • Svaigs gurķis (neliels gabaliņš)
  • Zaļumu (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ņem stingru tomātu, nogriež "cepurīti", izdobj mīkstumu ar sēklām.
  2. Biezpienam pievieno krējumu, sāli, dilles, sasmalcinātu mazos kubiņos, svaigu gurķi un samaisa. Biezpiena masai jābūt stingrai, lai neplūst. Iepilda izdobtajā tomātā.
  3. No tomāta vidus izņemto mīkstumu izberž caur sietu, liek klāt zaļumus - pētersīļus vai citus, kādi nu kuram labāk garšo, piespiež ķiploka daiviņu, sāli. Samaisa un liek kā mērcīti.
  4. Ēdiens labi der brokastīs ar omleti vai ko citu. Var arī ēst ar vārītiem kartupeļiem vai vienkārši ar maizi kā patstāvīgu ēdienu.
  5. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Gunta Adamoviča

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas