Kabaču bļodiņas

2011. gada 21. oktobris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
90 min
1. Sagriež kabaci biezās šķēlēs. No šķēlēm veido "bļodiņas", kurās pēc tam pildīs pildījumu!
2. Uz pannas apcep sarīvētus burkānus, sasmalcinātus sīpolus un smalki sagrieztu tomātu - visu cep, kamēr veidojas viendabīga mērcīte, vai līdz brīdim, kad sīpols palicis caurspīdīgs!
3. Kad viss sacepts pievieno maltajai gaļai + sāls un pipari. Pildījums gatavs!
4. Pildījumu saliek kabaču bļodiņās un liek cepeškrāsnī uz ~200 grādiem. Cep kādas 40 min. līdz gaļa gatava un kabacis mīksts.
5. Sajauc sieru ar krējumu, veidojot tādu kā masu. Izliek katrai bļodiņai pa virsu un liek cepeškrāsnī uz vēl 5 min. līdz siers izkusis..
6. Gatavs!!!
7. Labu apetīti!
Uz augšu