Kabaču bļodiņas

Kabaču bļodiņas
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 garš kabacis
  • Maltā gaļa
  • 1 liels tomāts
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • Siers
  • Krējums
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagriež kabaci biezās šķēlēs. No šķēlēm veido "bļodiņas", kurās pēc tam pildīs pildījumu!
  2. Uz pannas apcep sarīvētus burkānus, sasmalcinātus sīpolus un smalki sagrieztu tomātu - visu cep, kamēr veidojas viendabīga mērcīte, vai līdz brīdim, kad sīpols palicis caurspīdīgs!
  3. Kad viss sacepts pievieno maltajai gaļai + sāls un pipari. Pildījums gatavs!
  4. Pildījumu saliek kabaču bļodiņās un liek cepeškrāsnī uz ~200 grādiem. Cep kādas 40 min. līdz gaļa gatava un kabacis mīksts.
  5. Sajauc sieru ar krējumu, veidojot tādu kā masu. Izliek katrai bļodiņai pa virsu un liek cepeškrāsnī uz vēl 5 min. līdz siers izkusis..
  6. Gatavs!!!
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi