Mazsālīta skubrija

Sastāvdaļas

  • Skumbrija, sāls, cukurs, pipari, lauru lapas, vegeta

Pagatavošana

10 min.
  1. Saldētu skumbriju kausē, līdz ar nazi tu var sagriezt. Nogriež galvu, asti, izlaiž iekšas, nogriež spuras un sagriež apmēram 1cm biezās šķēlēs. Garšvielas sajauc pēc proporcijas: 2 tējkarotes sāls, 1 tējkarote cukura, 1 tējkarote vegetas, melnie pipari(drupināti) pēc savām izjūtām un 4 sadrupinātas lauru lapas. agriezto skumbriju kārtās liek bļodā un pārkaisa ar garšvielām. Tad apmēram stundu atstāj iztabas temperatūrā, pēc tam liek ledusskapī un pēc 24 stundām ir gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi