Pikantās kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltā gaļa
  • 150 g adžika
  • Šķipsna sāls
  • Nedaudz sīpolu
  • Ola un milti apviļāšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Malto gaļu ar adžiku, nedaudz sagrieztiem sīpoliem un šķipsniņu sāls samīca viendabīgā masā. Veido garenas vai apļveida koteltītes, apviļā olā un miltos un cep gaiši brūnas.
  2. Gan adžiku, gan šipolu var likt vairāk, tas pēc paša izvēles, kā nu kuram garšo - citam pikantākas, citam maigākas..
  3. Lai garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi