Dārzeņu sacepums ar spinātu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Dārzeņu izvēle variējama visdažādākajos veidos un daudzumos, viss atkarīgs no iespējām

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepešpannā saliek visus dārzeņus ( burkānu un kartupeļus sagriež ripiņās), izņemot papriku, tomātu un spinātus. Puķkāpostu pirms tam novāra. Apkaisa ar garšvielām (ķiplokpipari, kartupeļu garšviela, citronpipari, virdžīnijas garšviela) un liek uzkarsētā cepeškrāsnī (220 grādos) uz 15 min. Tikmēr atkausē spinātu ripiņas, ieliekot tās 200 ml verdošā ūdenī, tad klāt liek 200 gr bezpiedevu jogurtu un divas sakultas olas, kā arī ēdamkaroti sojas Visu kārtīgi samaisa, lai izveidojas mērces konsistence. Klāt vēl pieber ķiplokpiparus u.c. garšvielas. Ar mērci aplej visus dārzeņus, kas jau 15 min krāsnī ir cepušies, un atkal liek cepties. pēc 10 min pārkaisa pāri sarīvēto sieru un uzber paprikas kubiciņus un uzliek tomātu šķēles, un cep vēl kādas 5-7 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi