Lavašs ar svaigu gurķi un čipsiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Lavašs, sv. gurķi, krējuma čipsi, sk. krējums, majonēze, zaļumi, pipari, Knorr Itāļu vai Franču garšviela salātiem

Pagatavošana

7 min.
  1. Lavašu izklāj. Pagatavo mērcīti no sk. krējuma, majonēzes, Knorr salātu garšvielas, pipariem (lai tāda jestra, kā Dippi mērcīte), gurķi nomizo, sagriež garās kvadrātveida sloksnēs (kā priekš suši), liek uz lavaša vidiņā. Virsū klāj mērcīti, uzkaisa sagrieztus zaļumus (padaudz), tad mazliet sasmalcinātus čipsus. Lavašu sarullē, kā pankūku. Ēd uzreiz, negriež. Nu ok, varbūt uz 2 daļām var, bet ne vairāk :) Iznāk tāds fresh un ne visai sātīgs lavašs ar pikantu garšu. Labu apetīti! P.S. Recepti izdomāja Ričards :)

Komentāri

Doora 2011. gada 10. oktobris 19:56
Es NELIETOJU majonēzi MIlda :(
negodīga reklāma. Francis vai Helmans!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi