Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Lavašs ar svaigu gurķi un čipsiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lavašs, sv. gurķi, krējuma čipsi, sk. krējums, majonēze, zaļumi, pipari, Knorr Itāļu vai Franču garšviela salātiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

7 min.
  1. Lavašu izklāj. Pagatavo mērcīti no sk. krējuma, majonēzes, Knorr salātu garšvielas, pipariem (lai tāda jestra, kā Dippi mērcīte), gurķi nomizo, sagriež garās kvadrātveida sloksnēs (kā priekš suši), liek uz lavaša vidiņā. Virsū klāj mērcīti, uzkaisa sagrieztus zaļumus (padaudz), tad mazliet sasmalcinātus čipsus. Lavašu sarullē, kā pankūku. Ēd uzreiz, negriež. Nu ok, varbūt uz 2 daļām var, bet ne vairāk :) Iznāk tāds fresh un ne visai sātīgs lavašs ar pikantu garšu. Labu apetīti! P.S. Recepti izdomāja Ričards :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas