Brūnīši

2011. gada 9. oktobris
Foto: Baiba Salgrāve
Pagatavošana
60 min
1. uzkarsē plīti līdz 175 grādiem pēc Celsija.
2. ietauko un iekaisa ar miltiem veidni.
3. katliņā izkausē 115gramus sviesta, noņem katliņu no uguns.
4. iejauc izkausētajā sviestā cukuru un olas. Pēc tam iemaisa arī kakao, miltus, sāli un cepamo pulveri.
5. gatavo masu ielej veidnē. liek krāsnī cepties. pēc aptuveni 25- 30 minūtēm brūnīši ir gatavi.
6. Glazūrai saplucina 45gramus sviesta, tam pieliek 15g kakao, 15ml medus un 120 gramus pūdercukura. visu labi samaisa.
7. izveidojas diezgan bieza glazūras masa, bet tā kā glazēt brūnīšus ieteicams, kamēr tie vēl ir kartsi, tad glazūra lieliski izklājas pār brūnīšiem.
8. patiesībā cukuru iesaku lietot mazāk, nekā receptē rakstīts, jo brūnīši sanāk ārkārtīgi saldi!
9. vairāk info un bildes: http://ej.uz/brauniji
Uz augšu