Biezpiena kūka ar cepumiem un jogurtu

3 1

Sastāvdaļas

  • Selgas cepumi vai biskvīts
  • Apelsīnu sula
  • 2 pac. vājpiena biezpiens
  • 1 glāze jogurts
  • Pūdercukurs
  • Želatīns

Pagatavošana

1 min.
  1. kārta - Selgas cepumi (mazliet pamērcēti apelsīnu sulā) vai biskvīts.
  2. kārta, 2 paciņas vājpiena biezpiena sajauc ar 1 glāzi jogurta, pēc garšas pieliek vēl arī pūdercukuru. Var pievienot rozīnes, sagrieztas žāvētas aprikozes vai svaigas ogas,dažādus citus augļus vai arī neko. Šajā masā iemaisa uzbriedinātu un ūdens peldē izšķīdinātu želatīnu (apm. 15 g, nepilnu paciņu).
  3. kārta, kad 2.kārta ledusskapī pabijusi vismaz stundu, uz tās izkārto pēc vēlēšanās augļus. Pavisam nedaudz sulas vai atšķaidītu sīrupu uzkarsē, tam pievieno uzbriedinātu želatīnu, apm. 10 g. Ļauj, lai tas izkūst un mazliet padziest, tad pārlej augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize