Komentāri par: Šīvakara biešu zupa

Silva 2016. gada 18. augusts 23:03
Ļoti garšīga iznāca. Es liku liellopu gaļu, no garšvielām nedaudz koriandra sēkliņu, sāli un piparu maisījumu. Viss. Liels Paldies par recepti!
Andris 2016. gada 18. februāris 13:31
Es gaļu vāru ilgāk. Kamēr mīksta, un pieberu vēl sauju putraimus vai grūbas. Zupiņa sanāk tumīgāka. Labu apetīti!
Gneska 2016. gada 8. februāris 15:11
Man kaut ka nesanaca.Laikam par daudz no visa ka un par maz bietes.
Gala man sanaca pacieta un bija ilgi javara.Bet nu est jau vareja!
Ligita 2015. gada 30. septembris 01:23
Cepjot pielieku tomātu mērci apm. 250 gr un pārkaisu ar citronskābi ( citronskābe etiķa vietā).....lai būtu lētāk, cūkgaļas vietā vāru 700-1000 gr vistu muguriņas ( ātri un lēti)..........
Uldis Lapse 2015. gada 28. marts 16:33
Shii ir mana miiljaakaa zupele forever!!!
Maruta 2015. gada 18. februāris 14:31
Sanāca gardi, liels paldies. :))
Es gan liku apmēram 700 gr. cūkgaļas lāpstiņas bez kaula,sagrieztus kā gulaša gabaliņus un labi apceptus garšvielās. Vārīta gaļa ģimenē īpaši neiet pie sirds.
Arvic 2014. gada 10. marts 11:43
Gardi gan. Un dikti smux šķīvis pēzdīgā bilžukā :))
Ieva 2013. gada 1. marts 01:22
cik ilgi javara gaļa?
EVIJA 2012. gada 11. janvāris 14:40
KAD IZLASIJU SASTAVDALAS MAZLIET BAIDIJOS PAR KAPOSTIEM ZUPA, BET SANACA PATIESAM GARSIGA.PALDIES AUTORAM.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas

Jaunākās receptes