Banānu krēmu torte

5 1

Sastāvdaļas

  • Nepieciešams
  • (vienam biskvītam)
  • 8 olas
  • 100 g miltu
  • 200-400 g cukura
  • 10 g soda
  • (pildījumam un dekorēšanai)
  • 1 kg banānu
  • divas tāfelītes šokolādes
  • vaniļas krēms
  • Šokolādes krēms
  • Vajadzētu izmantot veikalā pirktos krēmus, bet ja ir velme tad pats var pagatavot krēmus

Pagatavošana

130 min.
  1. Cepam biskvītus.
  2. atdala olas dzeltenumu ar baltumu.
  3. Katrā traukā, kur atrodas olas sastāvs, pievieno 3 ēdamkarotes cukura.
  4. Sāk putot olas baltumu.
  5. kad tas ir saputots, ķeras klāt olas dzeltenumam, puto to.
  6. Dzeltenumam pievieno miltus un sodu. visu sajauc.
  7. pievieno klāt saputoto baltumu.
  8. liek cepties cepeškrāsnī.
  9. Kūkai nepieciešami divi biskvīti.
  10. kad pirmais biskvīts gatavs, tam liek virsū vaniļas krēmu.
  11. Uz krēma liek, banānus, sagriestus ripiņās.
  12. pārkaisa maliet pāri sarīvētas šokolādes.
  13. Liek viršu otru biskvītu.
  14. Otrajam biskvītam pāri liek šokolādēs krēmu, banānus, sagriestus ripiņās un šokolādes drumstalas.
  15. Liek torti ledusskapī uz 24 h, lai tā sasūktos.
  16. LABU APETĪTI!

Komentāri

Ija 2012. gada 1. marts 14:36
Ja olas kārtīgi saputo, pie tam dzeltenumu un baltumu atsevišķi, kāpēc klāt vēl soda???????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize