Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gards pārsteigums

Gards pārsteigums

FOTO: Madara Upeniece

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ēst gatavošana ir mans lauciņš, bet pirmo reizi gatavoju kaut ko šādu. Manam runčukam bija vārda diena un gribējās kaut ko īpašu, tāpēc pagatavoju šo gardumu! :) Visu dienu pavadīju virtuvē, bet nekas, jo, ja tas ir darīts ar prieku un mīlestību, tad tas ir to vērts! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvīts (es šoreiz iegādājos veikalā jau gatavas 3 plāksnes)
  • Nutella
  • Banāni
  • Jāņogu ievārījums
  • Konservēti persiki
  • Konservēti ananāsi
  • Kivi
  • Šokolāde (rīvēšanai)
  • 200 ml saldā krējuma tortei un vēl pēc izvēles dekorēšanai
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Ņem pirmo biskvīta plāksni, smērē virsū nutellu (tā kā tā ir ļoti salda, nevajag smērēt pārāk biezā kārtā).
    Ņem pirmo biskvīta plāksni, smērē virsū nutellu (tā kā tā ir...

    FOTO: Madara Upeniece

  2. Tad sagriež banānus ripiņās un liek virsū.
    Tad sagriež banānus ripiņās un liek virsū.

    FOTO: Madara Upeniece

  3. Ņem otro biskvītu un iesmērē to ar jāņogu ievārījumu (der arī jebkāds cits skābs ievārījums, lai torte nebūtu pārāk salda).
  4. Liek šo biskvītu ar ievārījumu virsū uz banāniem.
    Liek šo biskvītu ar ievārījumu virsū uz banāniem.

    FOTO: Madara Upeniece

  5. Ņem saldo krējumu, ber klāt cukuru, mazliet vaniļas cukuru un puto, līdz putukrējums gatavs.
  6. Putukrējumu smērē uz otrā biskvīta, virsū liek persiku un ananāsu gabaliņus (liek tik daudz, cik pašam gribas. Var likt arī citus augļus).
    Putukrējumu smērē uz otrā biskvīta, virsū liek persiku un an...

    FOTO: Madara Upeniece

  7. Ņem pēdējo biskvīta plāksni un iesmērē to ar jāņogu ievārījumu, tad to liek virsū uz biskvīta ar augļiem.
    Ņem pēdējo biskvīta plāksni un iesmērē to ar jāņogu ievārīju...

    FOTO: Madara Upeniece

  8. Dekorē torti - ņem putukrējumu un rūpīgi apsmērē apkārt tortei tā, lai nespīd cauri biskvīts.
  9. Ņem šokolādi, sarīvē to uz lielas rīves, un liek apkārt tortei.
  10. Kivi sagriež ripiņās un liek uz tortes (man palika pāri arī persiki, tad nu tos arī liku). Bet var kārtot jebkādus auglīšus pēc izvēles.
  11. Var pa virsu kaut ko uzrakstīt ar krāsainiem zīmulīšiem, kas paredzēti dekorēšanai. Tāpat var arī kausēt šokolādi, kurai pieliek mazliet sviesta pikuča un saldo krējumu, tad veido zīmējumus vai uzrakstus.
  12. Kad torte pabeigta, liek to ledusskapī uz kādām 3 stundām, lai vis ievelkas!
  13. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas