Sākums > Receptes > Deserti

Saldās kabaču pankūkas

2011. gada 22. septembris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
20 min
1. Kabaci nomizo un iztīra sēkliņas, sarīvē uz rupjās rīves, pievieno olas (ja kabacis nav ļoti liels pietiks 1 olas, bet ja liels, tad gan droši lieciet 2 olas). Cukura daudzums nosakāms pēc pašu vēlēšanās, mums garšo saldas pankūkas, tāpēc beram vairāk. Pievienojam miltus, vislabākais variants ir ilgi netur;et rīvētos kabačus, jo tie sulojas. Tāpēc operatīvi pievienojam miltus, lai forša tāta pabieza mīkliņa. Un ātri jo ātri karsējam pannu un cepam zeltaini brūnus. Ēdam ar krējumu, ļoti garšīgi ar medu(bet tad cukuru var bērt mazāk). Lai jums labi garšo!!!!
Uz augšu