Komentāri par: Tomāti želejā

Tāks, šodien pa vairāk brīva laika bija, tad iedomājos uzbliezt tomātus želejā, labu labā zacene ziemā pie šņabīša, bet arī gana labi iet pie krāsnī ceptiem kartupeļiem ar cepeti. Pagatavošana ir gana vienkāršā un neprasa nekādas īpašas iemaņas, ja tomāti aug pašiem dārzos/siltumnīcās, tad to darīt ir pat ekonomiski izdevīgi, jo veikalā puslitra burciņa maksā ap deviņdesmit santīmiem un man vēl nav izdevies nopirkt tādu, kas tiešām garšotu.
MARUTA GRĪNBERGA 2018. gada 22. augusts 09:08
uz 10 gb 0,5 l burciņām nepieciešams:1.5l ūdens;100gr želantīna;3 ēd.kar.sals;6 ēd.kar.cuk.;2 ēd.kar. esence. 25 gadi manai receptei
Ināra Dūda 2018. gada 12. augusts 18:23
Man 20grami želantīna uz litru ūdens nu gan ir par maz!
Lāsma Riekstiņa 2018. gada 25. marts 18:18
Man šitie ļoti garšoja un kaimiņiem arī. Tieši ar tādu sāls un cukura proporciju. Šito proporciju izmantoju arī sēnes marinējot. Sanāca ļoti labas. Labākie iznākumi mana mūžā.
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2017. gada 22. augusts 12:45
Lielākoties receptes ir lietotāju pievienotas. Konkrētajā receptē autors izmanto 4 ēd. k. sāls un 2 ēd. k. cukura, bet visticamāk tāda ir viņa gaume. Šī nav kļūda, kas radusies pievienojot recepti, arī pagatavošanā autors minējis šo pašu sāls un cukura daudzumu.
Protams, kādam patīk saldenāki tomāti želejā, attiecīgi cukuru liekot vairāk kā sāli, bet arī tas ir gaumes jautājums.
Zinta Zaviļeiska 2017. gada 19. augusts 21:21
Drausmas!
Pārlasiet, pirms publicējiet! Sāļāks par sāļu!!!
Filtrējiet proporcijas!!!
Frīdis 2016. gada 30. augusts 21:55
Visiem kam nav slinkums publicē savas receptes , lielā daļa no viņām ir pilnīgi brāķi . Ja pats nedomās līdzi - kas ir kas - var iebraukt krietnās auzās !
es 2016. gada 13. augusts 15:08
izklausas garsigi
Guna 2015. gada 16. septembris 18:03
Receptē marinādei sāls ar cukuru vietām samainīts, man sanāca sāļi... Cukurs- 4 ēdamkarotes un sāls-2 ēdamkarotes uz 1l ūdens jāliek
Rita 2015. gada 12. septembris 09:39
Tomātus želejā nekad negāž otrādi! ar to jau želeja atšķiras no parastas marinādes. tas tā kā būtu jāzin!
Lindija 2014. gada 27. augusts 18:48
Vakar gatavoju. Kamēr atgriezos no plīts man ūdens katlā sterelizējot pilnas burciņas uzvārījās. Domāju ka nu beigas, jāliek vis laukā, bet riskēju vēl uz nakti ielikt ledusskapī. No rīta želeja kā akmens :))) Vis izdevās!!! Kaut vai katlā vis vārījās..Želantīns laikam neuzvaras kaut vai katlā vārās...
ingrida 2014. gada 11. augusts 13:10
ideāli ir ūz 1l ūd. 4ēdk. cukurs.2ēdk. sāls,1,5 tējk,esence,tomātiem vairāk cukuru,tad garšīgāki.
Tas 2013. gada 18. augusts 12:44
No šīs receptes navar saprast cik jāliek etiķis.
Gunta 2012. gada 12. septembris 18:32
sāls par daudz,kaut gan tas pēc garšas!!!!
Ra 2012. gada 27. augusts 10:35
Es sīpolus pēc sagriešanas ieberu karstā ūdenī un uzvāru, tad tie ir maigāki un vecākiem cilvēkiem vieglāk sakožami. Kraukšķigi ir tāpat.
Elis 2011. gada 8. oktobris 15:15
Nekad nekarsēju augstākā temperatūrā par 85 grādiem un ne jau burciņā (tām uzreiz lieku mazliet piegrieztus vāciņus), bet karsējamā ūdenī. Viss stāv lieliski.
vilnis 2011. gada 2. oktobris 12:18
Nevar jau marinādei BURCIŅĀ ļaut vārīties.Želantins VAIRS nesarec. Tikai ūdeni katlā ~95 grādi . Pārbaudīts
Jana 2011. gada 27. septembris 13:33
Mani izbrīna tikai tas, ka jāpanāk marinādes uzvārīšanās. Cik man zināms, tad želantīns nesarec, ja tas dabū uzvārīties.
santa 2011. gada 26. septembris 21:18
Ja slinkums gatavot,loti arsigi tomati zeleja ir KOK firmai,puslitra burcina maksa 86santimi,bet garsa neatskiras no vecmaminas gatavotiem.
vik 2011. gada 22. septembris 11:13
Tomāti želejā - pilnīga ņamma!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes