Ābolu pils baseins

3 1

Sastāvdaļas

  • 10 lieli ābolu vai cik uz pannas saiet
  • Cukurs (uz aci)
  • Vaniļas cukurs (uz aci)
  • Kanēlis (uz aci)
  • Ja ir vēlēšanās var likt arī riekstus vai citus žāvētus augļus

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomazgā un izgriež tiem serdes nepargriežot tos uz pusēm un atsajot tajiem apakšu lai pildijums neiztek.
  2. izveido maisījumu sajaucot cukuru vaniļas cukuru un kanēli (ja ir velēšanās var likt arī riekstus un dažādus žāvētus augļus)
  3. Veidoto maisījumu ber ābolos.
  4. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180C*temperatūrai un cep līdz tie paliek bruni, bet jāuzmanas lai tie nesaspragst.

Komentāri

Signei 2011. gada 24. oktobris 13:37
Nu tiešām nav tādas mērvienības. Varbūt ir pēc garšas, bet "uz aci"...... Vjag tomēr domāt ko raksta
signe 2011. gada 22. oktobris 10:40
Izklausas jau loti garsigi bet nepiekritu Andrim par to IZBRAUCIENU.....TAS nebija smuki:(
zilene 2011. gada 24. septembris 19:56
garssigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti