Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta (itāļu gaumē)

Šis ir mans firmas ēdiens, ko man iemācīja pagatavot kāds itālis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Makaroni
  • Tomāti savā sulā
  • Maltā gaļa
  • Tomātu mērce
  • Eļļa
  • Sīpols
  • Cukurs
  • Sāls
  • Baziliks
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kā uzvārīt makaronus nestāstīšu :)
  2. Tātad par mērci:
  3. Uz pannas apcep sīpolus un malto gaļu, bet tā lai nav sacepusies kārtīgi, lai tāda pelēcīgi brūnīga. Tikmēr katliņā ielej eļļu un uzsilda, tas viss notiek uz ļoti mazas uguntiņas. Pareizi būtu samalt tomātus, bet var izmantot arī tomātu pastu. Tātad to visu katliņā iekšā, pievieno tomātu mērci un vāra. Pievieno baziliku (izmanto pulvervaida), diezgan lielā daudzumā, pievienu sāli un piparus, vāra. Tad pievieno jau sacepto gaļu ar sīpoliem un cukuru (nedaudz). To visu pavāra kādu pus stundu un tad pielej klāt makaroniem un samaisa. Pasniedzot var pārrīvēt pāri sieru. :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas