Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Saldais ābolu biezenis

Saldais ābolu biezenis

FOTO: Depositphotos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vai 4 kg ābolu
  • 1 bundža iebiezināta kondensēta piena ar cukuru
  • 1 /2 glāze cukura
  • 1 glāze ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo ābolus, sagriež, pievieno ūdenu un vāra līdz āboli mīksti.
  2. Masu sablenderē, pievieno cukuru un kondensēto pienu - atkal blenderē.
  3. Liek atpakaļ uz uguns un ļauj masai apmēram pusminūti pavārīties (uzmaniet, lai nepiedeg).
  4. Pilda burkās.
  5. Ja vēlas saldāku, pievieno vairāk cukura.
  6. Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas