Garšīga fileja

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Sampinjoni (svaigi)
  • Šampinjoni (marinēti)]
  • 1 Sīpols
  • Konservos persiki vai ananāss
  • 2 ķiploka galviņas
  • Garšvielas
  • Olas
  • Milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju ja nepieciešams sagriez plānāk un izklapē kā karbonādi.
  2. Pēctam sagriežam sampinjonus (svaigi)
  3. šampinjonus (marinēti)]
  4. 1 Sīpolu
  5. Konservētos persikus vai ananāsus
  6. 2 ķiploka galviņas, gabaliņos, un visu kopā apcepam uz pannas, pievienojam vegetu.
  7. Kad pildījums gatavs tad vistas galu apkaisam ar garšvielu vistas ēdieniem, pildam iekšā sacepto pildījumu. Es parasti ciet aiztaisu ar zobubakstamajiem lai vista nenak vala. Apviļā miltos, olā, un liek uz pannas cepties :) Vislabāk pasniegt ar frī kartupeļiem. :)
  8. Man ļoti garšo

Komentāri

Santa 2011. gada 16. septembris 13:47
Garšīgi....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi