Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu pīrāgs "garšīgais"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Milti-350 g
  • Cukurs- 150 g
  • Olas- 3
  • Sāls- 1/4 tejkarotes
  • Cepamais pulveris-1/2 paciņas
  • Sausais baltais vīns- 50 g
  • Augu eļļa -150 g
  • Āboli - 3-5 gabali
  • Kanēlis, vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Olas , cukuru, sāli, vīnu un eļļu ar mikseri vai blenderi saputojam līdz izkūst cukurs. Sajaucam miltus ar cepampulveri un pievienojam pie saputotās masas. Formu ieziežam ar eļļu , ielejam kādu pusi no pīrāga masas, kārtojam ābolus( sagriezti āboli kā kuram patīk) tad pārlejamar atlikušo masu un virsū vēl ābolu kārtu. Pīrāgu parkaisāmar kanēli un vaniļas cukuru. Liekam cepeškrāsnī uz kādam 30 minūtēm pie temperatūras 180 grādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas