1. Sagriež sīpolu, liek uz pannas cepties, kad sīpoli kļūst caurspīdīgāki, pievieno kubiciņos sagrieztu cūkgaļu un atstāj, lai pacepās. Kad gaļai pazūd sarkanums, pievieno sagrieztu papriku un burkānu. Minūtes 5 atstāj, lai sasulojās, tad pagiež mazu liesmu, uzliek vāku un atstāj, lai sutinās. Tam visam pievieno garšvielas, kādas vēlas, izņemot sāli. (jo sāls 'izvelk' no gaļas šķidrumu un tā paliek sausa)
2. Šajā brīdī es pieliku nedaudz sviestu, bet domāju, bez tā var arī iztikt.
3. Pēc apmēram 20minūtēm pievieno sagrieztus šampinjonus, tomātus un kabaci. Kad kabacis sāk palikt caurspīdīgs, pielēju verdošu, tā lai nosedz gandrīz visus dārzeņus. Vāks virsū, un lai sautējas ~30min. Pēc tam noņem vāku, atstāj, lai novārās liekais ūdens, pievieno saldo krējumu, sāli, kad saldais krējums sabiezē, tad arī ir gatavs.