Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
M
Mūna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par garšīgo recepti!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sorry! Atļaušos nepiekrist!
Esmu bijusi autentiskos Ķīnešu un Taizemiešu restorānos ārpus Latvijas.
Ja ķīnietim un taizemietim pateiks, ka abi viens un tas pats, viņi točna apvainosies :
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Wok panna jau ēdiena autentiskumu neietekmē!
Diemžēl "Ievas receptes" žurnālu vispār nevar ņemt nopietni, tāpēc labāk lasu "Dienas ēdienus", kur tiešām tiek piedomāts pie satura, un korektas un pareizas informācijas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi!!!
Bet kāpēc nosaukumā rakstīts "Taizemiešu gaumē"?
Saldskābā mērce un olu nūdeles ir klasiski ķīniešu virtuves produkti. Ja nu vienīgi saldā čili mērce -tā tik tiešām ir taizemes klasika.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes