Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista ar dārzeņiem taizemiešu gaumē [fotorecepte

2011. gada 12. septembris
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
60 min
1. Recepte no Ievas virtuves.
2. Nepieciešams sekojošas mērces + olu nūdeles;
Foto: TeddyWife
3. Nomazgājam un sagriežam dārzeņus un sēnes;
Foto: TeddyWife
4. uzkarsējam pannu, kurā ir 1 tējk. eļļas, pievienoja burkānus un nedaudz apcepjam. Tad ielejam nedaudz ūdens un pasautējam burkānus 5-8min. (Burkānu ripiņas nedrīkst būt biezas, citādi ilgāk nāksies sautēt)
Foto: TeddyWife
5. Pievienojam burkāniem klāt papriku un cukīnī (manā gadījumā baklažānu). Ja ūdens ir iztvaikojis, pielejam vēl nedaudz ūdens, lai dārzeņi sautētos;
Foto: TeddyWife
6. Pēc tam pievienojam arī sēnas un sautējam līdz visi dārzeņi ir mīksti. Dārzeņus un sēnas var nedaudz pasālīt, nogriežam zemāku arī temperatūru;
Foto: TeddyWife
7. Pa to laiku nomazgājam vistas fileju, nogriežam visu lieko un sagriežam kubiciņos vai strēmelēs un liekam otrā pannā, kurā ir pievienota 1 tējk.eļļas;
Foto: TeddyWife
8. Vistas fileju cep tik ilgi, kamēr tā no visām pusēm paliek balta, max.5-7min;
Foto: TeddyWife
9. Kad tas izdarīts pievienojam fileju klāt dārzeņiem, un pārlejam visu ar abām mērcēm un sautējam to, kamēr gatavosies nūdeles
Foto: TeddyWife
10. Sildam ūdeni priekš nūdelēm. Kad ūdens vārās ieliekam trīs ripiņas ar nūdelēm 150g, pasālam un vāram 3-5min. Mērcei pa to laiku jākļūst daudz biezākai, kas arī norādīs un to, ka tā ir gatava.
Foto: TeddyWife
11. Labu apetīti!
Foto: TeddyWife
Uz augšu