Komentāri par: Ķirbju mafini

Lai gan esmu liels ķirbju nīdējs, pirmās ievietotās receptes portālā ir tieši saistītas ar tiem lielajiem, orandžajiem. Cik aizdomīgi.

Bet ķersimies klāt receptei, ja nu kādam ir sagribējies ķirbju mafinus.

Pati personīgi tos gatavoju kādam dzimšanas dienā, lai būtu kas jauns, interesants un varētu izmantot 'lieliskos' ķirbjus
Ināra 2016. gada 23. oktobris 18:28
Ļoti garšīgi! Paldies par recepti!
Dace 2016. gada 17. augusts 19:02
Recepte lieliska, varu bērniem iebarot ķirbjus, arī pamanīju ka divreiz minēts cepamais pulveris, nospriedu, ka kļūda un 1/2 vietā pieliku dzeramo sodu, man sanāca:) paldies par recepti!!!
Liene 2015. gada 13. aprīlis 15:41
Tā, es arī saņēmos saldētavā esošo ķirbi likt lietā. Redzēs, kas no tā visa sanāks, jo arī man ķirbji negaršo, meita arī nevisai.
Pagaidām smaržo fantastiski! :)
Mazliet pamainīju recepti - ķirbju kūkas garšvielu neliku, pievienoju mazliet apelsīna un citrona sulu, cukuru samazināju uz 120gr.
Tā, mazliet kaut kas nesanāca, smuki pacēlās, bet tas saplaka. Laikam par atru no krasns izvilku. Garšo fantastiski. :P Recepte tiešām kolosāla. ;) % balles!
inese 2014. gada 9. decembris 12:25
Lieliski mafini! Vienkārši burvīgi!
Gunda 2014. gada 19. oktobris 01:39
Paldies, autoram par recepti, beidzot arī man kāds našķis tiek, kurā nav govs piena produktu un, kurš ir patiešām garšīgs (es liku mazāk cukuru 3/4 no receptē norādītā, nākamreiz likšu tikai 1/2, man bija par saldu). Vīramātei, kura nemīl ķirbjus arī ļoti garšoja :).
Rūta 2014. gada 10. septembris 21:31
Sanāca vienkārši LIELISKI! :) Liels paldies par recepti, tieši nevarēju izdomāt, kur lai ekspluatē kā reiz nepieciešamo daudzumu ķirbju hehe. Cepu tāda pašā temp., bet 35 min. Tas laikam no krāsns atkarīgs. Garšvielas arī man nebija visas nosauktās, bet ar kanēli tīri labi pietika. Iesaku visiem iemēģināt, ļoti vienkārša recepte. :)
Liene 2013. gada 22. oktobris 22:27
Kāpēc 2 x pieminēts cep. pulveris?
kristine 2013. gada 16. oktobris 22:06
Izcili, es ķirbim pievienoju nedaudz cidonijas, kas, līdzīgi kā dzērvene, "piedod" asumu.
Alda 2013. gada 30. marts 01:32
Mūsu vērtējums 5x2
Alda 2013. gada 30. marts 01:31
Sanāca ļooooti garšigas! Un nemaz nevar pateikt, ka ķirbis ir sastāvā. Garšoja viesiem maniem ģimenes vīriešiem...
Kristīna 2013. gada 25. februāris 14:08
Sanāca tiešām ļoti garšīgi! Paldies par recepti!
Linda 2012. gada 7. novembris 16:31
sanāca ļoti garšīgi, šī ir mana mīļākā ķirbju mafinu recepte. es pa virsu vēl uzberu brūno cukuru, iespraužu krustnagliņu, bet iekšā iecepu dzērveni.
Linda 2012. gada 14. februāris 14:22
ļoti garšīgi, eļļas vietā liku sviestu, cepu 190 gr., sanāca labi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes