Burkānu "eži"

3 1

Sastāvdaļas

  • Vidēji burkāni 1-2
  • Pāksts pupiņas (sviesta pupas vai zilās)-saujiņu
  • Divas olas
  • Laba augu eļļa (kura labāk garšo) 3 ēdamkarotes
  • Sāls- naža gals

Pagatavošana

15 min.
  1. Burkāni jāsarīvē uz parastās,rupjās rīves.Pupiņas pākstis jasagriež 0,5-1 cm.lielos gabaliņos.
  2. To visu liek uz uxkarsētas pannas,un cep uz vidējas liesmas pusgatavus (uz aizvērtas pannas), uzkaisa nedaudz sāli un labi apmaisa.Tad, pannas malās, uz dotā sacepuma,uzliek virsū olas, tās uzreiz pasāla (uz dzeltenumiem).Cepam tālāk.Kad olas gandrīz cietas, tās pagriež uz otru pusi, tēmējot ar jēlumu saceptajos burkānos, kuri ir turat blakus.Ar lāpstiņu formē apaļu vai iegarenu formu. "Ezis" ir "ezis" no abām pusēm.Gāzi izslēgt.Pannu turēt ciet vēl 5 -7 minūtes (labi ir apsegt).
  3. Labu apetīti !!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis