Rīsu un lēcu dancis

Kolekcijas: Veģetārās
Pasniedz lēcu sautējumu ar cepto sīpolu saliņu ēdiena viducī.

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāze sausu sarkano lēcu
  • 1 /2 glāze sausu rīsu
  • 2 sīpoli
  • 1 ēd. k. eļļas
  • Šķipsniņa ķimeņu, koriandra
  • Sāls, ķiploki, pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, pievieno garšvielas un vāra lēcas aptuveni 20 min., lai ir pusmīkstas.
  2. Otrā katliņā ielej ūdeni, pievieno sāli un vāra rīsus līdz gandrīz gatavi (rīsi sanāk ļoti gardi, ja ūdenim pievieno pienu, aptuveni 2/3 ūdens 1/3 piens).
  3. Tad savieno rīsus ar lēcām un vāra kamēr gatavi, līdz sautējuma konsistencei.
  4. Uzkarsē pannu un cep eļļā ripiņās sagrieztus sīpolus ar atlikušajām garšvielām. Sīpolus mazliet apbrūnina, ja garšo var pat pievienot mazliet cukura.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi