Ja kabači nav lieli un miziņa tiem ir mīksta, tad tos nevajag mizot, bet ja miziņa ir ļoti cieta, tad gan labāk plānu miziņu nomizot. Tad kabaci pārgriež uz pusēm un izņem sēkliņas.
Sagatavo pildījumu. Smalki sagriež papriku, tomātu, sīpolus, zaļumus un piespiež klāt ķiplokus, tad visu sajauc kopā ar malto gaļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Tad iegūto masu pilda kabaču pusītēs un liek cepties cepeškrāsnī 200 - 220 grādos uz 30 - 40 min. (kamēr kabacis mīksts un gaļa gatava)
Tad pārber ar sieru un vēl 5min pacep.
Pasniedz ar skābu krējumu, majonēzi vai tomātu mērci (pēc izvēles).
Gatavs!
P.s- visu sastāvdaļu daudzums atkarīgs no vēlamās konsistences, kabaču lieluma un ēdāju skaita. Ja vēlas sulīgāku pievieno vairāk tomātu un paprikas ja gaļīgāku un sātīgāku, tad mazāk. Pēc patikas var pievienot arī vārītus rīsus!