Gurķīši ar svaiguma garšu

Sastāvdaļas

  • 4 kg nepārauguši gurķi
  • 1 glāze eļļa
  • 1 glāze etiķis
  • 1 glāze cukurs
  • 100 g sāls
  • 2 ēd.k. sinepju pulveris

Pagatavošana

300 min.
  1. Gurķus gareniski sagriež četrās daļās.No visām sastāvdaļām sataisa marinādi un pārlej gurķiem. Patur vismaz 4 stundas reizēm apmaisot vai pakratot. Kad gurķi ir pietiekami atsulojušies, tos kārto burciņās un pasterizē kā parasti 15-20 min.

Komentāri

vik 2011. gada 24. augusts 08:47
Ja nekur nav nopērkams, tad var paņemt sinepju graudiņus un samalt pulverī.
Inara 2011. gada 23. augusts 14:21
Izklausas vienkarsa recepte.Tikai kur var nopirkt sinepju pulveri?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi