Kabaču šogad pulka, tāpēc jāfunktierē kā viņus apēst pēc iespējas dažādākos veidos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Kabacis
Tomāts
Eļļa
Siers
Majonēze
Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Sākumā kabacis jānomizo un jāsagriež paplānos gabalos, ja sēklas lielas, tad tās izņem. Sieru sarīvē un tomātus sagriež šķēlītēs.
FOTO: jurka
Kabaci viegli apcep uz pamatīgi karstas pannas, vēlams olīveļļā. Tikai mazliet.
FOTO: jurka
Kad visi kabači apcepti, tad virsū liek tomātu šķēlītes, sāli un piparus, tad sarīvēto sieru un tā kārto cepamo trauku līdz pilngatavībai, pašā augšā siers un mazliet majonēze.
FOTO: jurka
Es šoreiz cepu pannā uz nelielas liesmas 30 minūtes, bet var arī cepeškrāsni pie 180 grādiem tās pašas 30 minūtes.
FOTO: jurka
Nu lūk, samērā vienkāršs, bet garšīgs ēdiens ir gatavs.