Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču/siera sacepums

2011. gada 22. augusts
Foto: jurka
Kabaču šogad pulka, tāpēc jāfunktierē kā viņus apēst pēc iespējas dažādākos veidos.
Pagatavošana
60 min
1. Sākumā kabacis jānomizo un jāsagriež paplānos gabalos, ja sēklas lielas, tad tās izņem. Sieru sarīvē un tomātus sagriež šķēlītēs.
Foto: jurka
2. Kabaci viegli apcep uz pamatīgi karstas pannas, vēlams olīveļļā. Tikai mazliet.
Foto: jurka
3. Kad visi kabači apcepti, tad virsū liek tomātu šķēlītes, sāli un piparus, tad sarīvēto sieru un tā kārto cepamo trauku līdz pilngatavībai, pašā augšā siers un mazliet majonēze.
Foto: jurka
4. Es šoreiz cepu pannā uz nelielas liesmas 30 minūtes, bet var arī cepeškrāsni pie 180 grādiem tās pašas 30 minūtes.
Foto: jurka
5. Nu lūk, samērā vienkāršs, bet garšīgs ēdiens ir gatavs.
Foto: jurka
6. Labu apetīti!
Uz augšu