Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
j
jomajo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte, iznāk ķoti garšīgs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte! man tikai piebilde, ka es gandrīz visu cepšanas laiku uz pannas uzliku folliju, lai būtu sulīgāks. Bet cepšanas beigās foliju noņemu, lai iegūtu brūnu garoziņu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
asara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cilvēki mīļie nu nelietojiet vegetu, tā ir ĢIFTE[ INDE ]
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
roberts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garsigs ir viltotais zakis
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sani
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga recepte,nesaprotu kāpēc tik mazs vērtējums!?Viena no labākajām receptēm ko interneta atradu - es vēl pielieku krējuma klāt
Super garšīgi
Sāli un piparus nelietoju,bet "vegeta"
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes