Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
a
agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba un garda recepte. Viegli un ļoti saprotami pagatavot:)) Paldies:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Betija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nekad nebiju domājusi, ka mastiku var pagatavot no marshmallows zefīriem!Noteikti izmēģināšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ameelia
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu tik feini ka iekavaas ierakstiits bija Haribo,jo bez taa neiedomatos ka tie zefiiri ir taspats ko pie mums sauc spek.
tagad arii es vareshu uztaisiit mastiku.Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
superiigs aprksts, visu var baigi labi saprast! Nu forshi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar citrona suliņu (tīru) - bagātīgi uzpilinu vai pamērcēju figūriņas stūrīti, kas jāpielīmē un mazliet paberzēju pret to vietu, kur jāpielīmē. Pēc īsa brīža abas masas "saķeras"un salīp., tad nedaudz piespiežu, pieturu un gatavs. Smagākas figūras var sastiprināt, izmantojot koka irbulīšus. Tikai tad jābrīdina ēdāji, lai nenolauž zobus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandrita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā Jūs "pielīmējat" tās austiņas, kājiņas, ļipiņas?
Bet nu tā jau ļoti skaisti!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes