Komentāri par: Cūkgaļa ķīniešu gaumē [fotorecepte

Profila foto
Aija 2017. gada 13. aprīlis 12:55
Es ar gribu, bet var bez cukura un medus?
Madara 2016. gada 7. jūlijs 15:12
Bija ļoti garšīgi kaut ,gan mums nebija ingvers un tā vietā pievienojām papriku un sanāca perfekti.
Ainārs Mēnesis 2016. gada 6. jūlijs 16:15
Paldies! Cenšos, pāris reizes mēnesi pagatavot. Paldies!
Ainars Menesis
Andris 2016. gada 29. aprīlis 17:50
Super, visi bija gar zemi :D
Stīvs Gailis 2015. gada 7. septembris 18:04
Pirmo reizi vsipār kko tādu taisīju un sanāca baigi labs.
Sofija J 2014. gada 13. novembris 23:06
Ļoti garšīgi, paldies par recepti.
Es tik vēl.pieliku dārzeņus klāt - puķkāpostu, burkānu un kubikos grieztu sīpolu.
Amanda 2014. gada 2. septembris 14:44
Es kaut gan neliku ingveru un pieliku skābo krējumu un sieru. Plus paprika sarkanā nevis čili. Sanāk kā cita recepte.. Bet vienkārši ideāli.. ņamma.. :)
Sindija 2014. gada 27. augusts 13:37
Tā nu sanāca, ka man jau apnika no cūkgaļas gatavot karbonādes un visu ierasto. Nenožēloju, ka pagatavoju šo ēdienu! Izcili!!! es protams mazāk to piparu liku, bet mērce sanāca vienkārši lieliska! :)
RiKiZ 2014. gada 22. augusts 14:33
Laba recepte. Iesaku pameegjinaat pievienot apceptus shampinjonus un papriku. Ideaali.
Kristine 2014. gada 9. maijs 15:45
Bez pipara nevar?
Tomāts 2014. gada 25. aprīlis 18:46
Esmu taisījis kādas 5 reizes. Vienreiz pat pamēģināju ar vistu. Bet tomēr vislabākais rezultāts sanāk ar cūkgaļu.

Vēl iesaku pamēģināt sekojošo. Kad visa šī recepte ir gatava, tad panna pielikt klāt izvārījušos rīsus un ķīniešu mērci (Spilvas vai Oncle Bens), visu samaisīt, uzlikt vāku virsū un uz lēnas uguns atstāt uz kādām 10 min. Nu super garšīgi. ;)
Inga 2014. gada 16. marts 14:16
Supergardi! Vīrs pat šķīvi izlaizīja :)
Inga 2014. gada 24. janvāris 15:17
Ļoti garšīgi! Vīrs jau jautāja, kad nākamreiz tādu taisīšu :)
Anna 2014. gada 7. janvāris 21:57
Cik personam šāda recepte? Man vajadzētu divām. vai nemt pusporciju?
everydaychef 2013. gada 3. septembris 22:15
Etika vieta izmantoju laima sulu, uzlaboju ar sasmalcinatu kafira laima lapu un apberu ar sasmalcinatiem sipollokiem. Vel sezama seklinas var sabert mercite ja garso.
santa 2013. gada 22. augusts 20:59
super sanaaca! tikai lai butu kraukshjiigaaki, griezu tiesham mazas un planas stremelites:)
kikyfreja 2013. gada 29. marts 15:28
Gardi!
Oskars 2013. gada 24. februāris 15:39
fantastiski man likās ka būs pa asu bet bij ļoti labi
Rinalds 2013. gada 17. janvāris 09:15
Pareizaa recepte..super! vieniigais es chilli vieta pievienoju saldo piparu un siipolu + var pievienot mazo kukuruzu , sagriezu tos apm. 1cmx1cm un visu to apcepju kopaa ar kiplokiem un ingviru .
Tad sanaak ka istaa kinieshu restorana ediens!
Mārtiņš 2012. gada 26. oktobris 21:41
Paldies, ļoti garšīgi bija
Artūrs 2012. gada 5. septembris 21:44
Kā var zināt, ka mērce sāk karamelizēties? Kā tas izpaužās?
p.s. esmu liels iesācējs pavārmākslā :)
Diana 2012. gada 23. augusts 18:55
Mani fascine fakts, ka si recepte ir satriecosi viegla un neparspejami laba. Tiiko ka uztaisiju, mmm. Paldies par recepti.
Inga 2012. gada 20. jūlijs 16:07
Nu, nezinu gan, vai šo es dotu mazam bērnam- diez gan paass! Pieaugušajam dedzina muti, kur nu vēl mazam. Ēdiens ēdams tiem, kam ļoti tīk asi, dikti asi ēdieni ;)
Krista 2012. gada 17. jūlijs 15:14
vai ir iespējams bez Ingvera? man ir alerģija, bet ļoti gribas pamēģināt :)
Sigita 2012. gada 8. jūlijs 08:26
Taisu nu jau regulari ritigi gardi
Megija 2012. gada 14. marts 22:27
IDEĀLI, vinkārši IZCILI gardi:) Paldies
Pavārs 2012. gada 13. februāris 18:41
Taisam katru nedēļu, brīnumgardi !!!!!
Norberts 2012. gada 7. februāris 20:31
Vienkārši un ļoti garšīgi.
Burka 2012. gada 13. janvāris 21:05
un vēlreiz 5 ! :-)))
mo* 2012. gada 13. janvāris 21:04
Sanāca vnk EKSELENTI !!!!! Jammīīīīīī'!!! Paldies ! :-))
Evija 2012. gada 5. janvāris 15:24
Loti garsiigi :)
Pat mazakajiem gimene garsoja, kas notiek reti ;)
jančuks 2011. gada 19. decembris 17:26
Labais!
Sākumā šaubījos, bet tagad vvaru to ieteikt draugiem!
Viktors 2011. gada 11. decembris 15:35
..aizmirsu piebilst, ka pat neliekot čili - sanāca lieliski!! Ingveru sīki sakapāju.
Viktors 2011. gada 11. decembris 15:32
mmm...ļoooti garšīgi!!! PALDIES!!!
Liene 2011. gada 6. decembris 18:33
Loti bagatiga garsa!
Mārča 2011. gada 20. novembris 11:06
Cukura vietā ieteiktu lietot medu ;)
Madara 2011. gada 18. novembris 21:06
man par asu....
Raivis 2011. gada 4. novembris 13:39
Ļoti garšīgi, taču neieteiktu rīvēt ingveru, jo tad paliek redzami ingvera diedziņi, labāk sagriezt strēmelītēs vai kā nu kuram patīk.
Dachus 2011. gada 30. septembris 11:27
Super, bija ļoooti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes