Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vienkāršā rupjmaizes torte

2011. gada 11. augusts
Foto: Anete Brūvere
Pagatavošana
60 min
1. 6 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru un kur, kamēr masa kļūst balta.
2. Pievieno rīvēto rupjmaize vai rīvmaizi un kartupeļu cieti.
3. Sakuļ arī olu baltumus un viegli iecilā mīklā.
4. Cep ar miltiem izkaisītā veidnē, sadalot mīklu tik daļās cik kārtas vēlaties un arī atkarībā no pannas izmēra un vēlamās kārtas biezuma.
5. Cep 200°C apmēram 14-17minūtes.
6. Kad kārtas ir izcepušās un nedaudz atdzisušas, tad var veidot torti pēc Jūsu ieskatiem - sasmerēt pildījumu starp kārtām, veidot glazūru un dekorējumu tieši tā kā Jūs vēlaties.
7. LABU APETĪTI. :)
Uz augšu