Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dārzeņos sautētās olas

Dārzeņos sautētās olas

FOTO: Kaspars Barsukovs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ļoti iesaku izmēģināt, jo tas ir viegli pagatavojams un garšīgs, visi, kas ir mēģinājuši, ir sajūsmā!!!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli tomāti
  • 1 cukīni
  • 1 sīpols
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 1 paprika
  • 8 olas
  • 1.5 ēd. k. majonēzes
  • 1.5 ēd. k. ketčupa
  • 150 g siera (es izvēlos cieto, bet var arī jebkuru citu)
  • Zaļumi
  • Pipari
  • Sāls
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež cukīni.
    Sagriež cukīni.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  2. Sagriež papriku, ja patīk asums, tad var pievieno aso piparu.
    Sagriež papriku, ja patīk asums, tad var pievieno aso piparu...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  3. Sasmalcina sīpolu un ķiploku.
    Sasmalcina sīpolu un ķiploku.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  4. Uzkarsē bļodu, tad liek iekšā sautēties.
    Uzkarsē bļodu, tad liek iekšā sautēties.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  5. Sautē līdz brīdim kad paprika un cukīni paliek mīksti (apm. 15 min).
  6. Pa to laiku sagriež tomātus.
    Pa to laiku sagriež tomātus.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  7. Kad paprika un cukīni ir pasautējušies, pievieno tomātus, sāli (apm. 1 tējk.), piparus (pēc vēlmes), forest blend (santa maria) vai arī kādu citu garšvielu, kas Jums patīk, samaisa un atstāj sautēties apm. 10 minūtes.
    Kad paprika un cukīni ir pasautējušies, pievieno tomātus, sā...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  8. Pa to laiku sarīvē sieru.
  9. Pēc 10 min., kad parādās daudz šķidruma, pievieno majonēzi un ketčupu un samaisa, lai kļūst viendabīgā krāsā, pēc tā iesit iekšā olas, nepārsitot dzeltenumu.
    Pēc 10 min., kad parādās daudz šķidruma, pievieno majonēzi u...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  10. Pēc 5 minūtēm pievieno klāt zaļumus.
    Pēc 5 minūtēm pievieno klāt zaļumus.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  11. Un pārkaisa visu ar sieru.
    Un pārkaisa visu ar sieru.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  12. Uzgaida vēl 5 minūtes. Ēdiens ir gatavs!
  13. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes