Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņos sautētās olas

2011. gada 9. augusts
Foto: Kaspars Barsukovs
Ļoti iesaku izmēģināt, jo tas ir viegli pagatavojams un garšīgs, visi, kas ir mēģinājuši, ir sajūsmā!!!
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež cukīni.
Foto: Kaspars Barsukovs
2. Sagriež papriku, ja patīk asums, tad var pievieno aso piparu.
Foto: Kaspars Barsukovs
3. Sasmalcina sīpolu un ķiploku.
Foto: Kaspars Barsukovs
4. Uzkarsē bļodu, tad liek iekšā sautēties.
Foto: Kaspars Barsukovs
5. Sautē līdz brīdim kad paprika un cukīni paliek mīksti (apm. 15 min).
6. Pa to laiku sagriež tomātus.
Foto: Kaspars Barsukovs
7. Kad paprika un cukīni ir pasautējušies, pievieno tomātus, sāli (apm. 1 tējk.), piparus (pēc vēlmes), forest blend (santa maria) vai arī kādu citu garšvielu, kas Jums patīk, samaisa un atstāj sautēties apm. 10 minūtes.
Foto: Kaspars Barsukovs
8. Pa to laiku sarīvē sieru.
9. Pēc 10 min., kad parādās daudz šķidruma, pievieno majonēzi un ketčupu un samaisa, lai kļūst viendabīgā krāsā, pēc tā iesit iekšā olas, nepārsitot dzeltenumu.
Foto: Kaspars Barsukovs
10. Pēc 5 minūtēm pievieno klāt zaļumus.
Foto: Kaspars Barsukovs
11. Un pārkaisa visu ar sieru.
Foto: Kaspars Barsukovs
12. Uzgaida vēl 5 minūtes. Ēdiens ir gatavs!
13. Lai labi garšo!
Uz augšu