Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cūkas galvassiers

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkas galva, lauru lapas, pipari, ūdens, burkāni
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Vāra cūkas galvu. Var pievienot lauru lapas un piparus garšai. Kad galva gatava, no tās atdala gaļu un sagriež gabaliņos. No gabaliņu lieluma atkarīgs produkta izskats. Atsevišķi izvāra burkānus un sagriež kubiciņos. Trauka apakšā saber burkānus un virsū uzliek gaļu. To visu aplej ar nelielu daudzumu buljona, kura varījās galva. Uz trauka uzliek, piemēram, apgāztu šķīvi, un virsū kautko smagu, piemēram, akmeni. Noliek vēsā vietā, lai atdziest un atstāj uz vairākām stundām. Pēc tam šķīvi noņem, kārtīgi izņem "sieru" no trauka un var pasniegt.

Uzkodas

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes