Olu pica

2011. gada 6. augusts
Foto: Amanda Kipena
Pagatavošana
45 min
1. uzkarsēt lielu pannu, kamēr karsējas sagriest tomātus un desu šķēlītēs. sieru sagriezt garās loksnēs. sakuļ olu, pievienu garšvielas. olu uzlej uz sakarsētās pannas. ( un viņai uz pannas jābūt diezgan plānai, gandrīz tā lai spīd cauri). kamēr ola cepjās uz citas pannas viegli apsepiet desu un tomātus.
2. kad tas ir izdarīts un ola ir apcepta no vienas puses apgrieziet olu un uz izceptās puses salieciet tomātus, desu un viss beidzot sieru. uzlieciet vāku, un ņemiet nost kad siers ir pakusis. pēc tam picu uzlieciet uz šķīvja un sagrieziet trīstūrveida gabalos. un pēc garšas varat pievienot ko vien Jūs vēlaties. !!! LABU APETĪTI
Uz augšu