Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētie gurķu zaldātiņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg gurķu
  • 2 ēd. k. ķiploku
  • 2 glāze/s cukura (500 ml)
  • 1 glāze/s sāls (250 ml)
  • 1 glāze/s etiķa (250 ml)
  • 1/2 glāze/s eļļas (125 ml)
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež gurķus garenās šķēlēs, t.i. gareniski uz pusēm un vēl 3 daļās.
  2. Sasmalcina ķiplokus, pētersīļu un pievieno visas atlikušās sastāvdaļas, visu rūpīgi samaisa, atļauj ievilkties 4 stundas, ik pa laikam apmaisot.
  3. Pēc 4 stundām liek gareniski, t.i. stateniski 800 g. burkās un aplej ar savu sulu, kas ir izveidojusies tiem nostāvoties. Liek vākus un pastarizē kamēr karsts vāks. Apvāž uz mutes, nākamā dienā liek aukstumā (pagrabā).

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas