Mans melnais princis

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • Kūka:
  • 1 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 1 glāze/s cukura
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. kakao
  • Nedaudz sodas
  • Krēmam:
  • 200 g sviesta
  • 1 bundžiņa vārīta iebiezinātā piena
  • Glazūrai:
  • 50 g sviesta
  • 4 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. kakao
  • 3 ēd. k. piena

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzliek vārīties iebiezināto pienu. Vāra aptuveni 2 stundas.
    Uzliek vārīties iebiezināto pienu. Vāra  aptuveni  2 stundas...
  2. Kūka: olas dzeltenumu sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un samaisa .
    Kūka: olas dzeltenumu sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un s...
  3. Pēc tam pievieno miltus, sodu un kakao. Tad iemaisa sakultu olas baltumu.
    Pēc tam pievieno miltus, sodu un kakao. Tad iemaisa sakultu...
  4. Lej kūkas formiņā un cep, aptuveni 190 grādu temperatūrā, līdz gatavs. Tādas vajag 2 formiņas.
    Lej kūkas formiņā un cep, aptuveni  190 grādu temperatūrā, l...
  5. Krēms: Abus (iebiezināto pieno un sviestu) ieliek bļodiņā.
    Krēms: Abus (iebiezināto pieno un sviestu) ieliek bļodiņā.
  6. Maisa, kamēr veidojas viendabīga spīdīga masa.
    Maisa, kamēr veidojas viendabīga spīdīga masa.
  7. Pēc tam starp izceptajiem biskvītiem liek krēmu.
    Pēc tam starp izceptajiem biskvītiem liek krēmu.
  8. Glazūra: visu samaisa vienā bļodiņā un liek ūdens peldē. Līdz mazliet sabiezē. Mazliet atdzesē un lej uz kūkas.
    Glazūra: visu samaisa vienā bļodiņā un liek ūdens peldē. Līd...
  9. Abus biskvītus savienko kopā un glīti apsmērē ar pagatavoto glazūru.
    Abus biskvītus savienko kopā un glīti apsmērē ar pagatavoto...
  10. Gatava brīnišķīga kūka.

    Lai labi garšo!
    Gatava brīnišķīga kūka.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ieva Bērzmārtiņa 28. jūlijs 21:23
Nu tik paviršu recepti savu mūžu neesmu redzējusi, cik ir "nedaudz" soda ? Un cik ilgi ir cept " kamēr gatava "?
LanDish 2014. gada 14. novembris 08:19
Sakiet, luudzu, cik liela diametraa ir Juusu tortes forma?
Baiba 2014. gada 10. februāris 19:07
Iepriekš jau teicu, protams ka var, ka pašai vieglak :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi