Rīsi indiešu

2011. gada 4. augusts
Foto: Megija Bula
Pagatavošana
30 min
1. Sagriez sīpolus smalkos gabaliņos un arī čilī.katlā ielej eļļu un uzkarsē tad tai pievieno sīpolus un čilī piparu un aprūnina sīpolus līdz zeltainiem tad klāt ber 400g basmatī risus un maisa pa to laiku kamēr rīsi palik balti vai pirms tam uzvara 500ml ūdens un īšķīdina taja buļona gabaliņu ,kad risi ir palikusi tadi balgani tiem pievieno 2 ēdamkarotes karija un samaisa ,tad el iekšā buļonu un ja nepieciešam var pievienot arī ūdeni.Ļau rīsiem vārīties kamer udens pazūd un atstāj ievilties rīsus uz kadam 10 minūtēm tad rīsi ir irdeni .un gatavs.
Uz augšu