Sievasmātes pankūkas

Sastāvdaļas

  • Piens - 500 ml
  • Olas - 3 gabali
  • Milti - 280 g
  • Cukurs- 1-2 ēdamkarotes( cik kuram garšo)
  • Sāls- 1 tējkarote (bez kaudzītes)
  • Augu eļla - 3 ēdamkarotes
  • Sviests- pankūku smērēšanai
  • Pusīte kartupeļa pannas ieziešanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Traukā iesitam olas, pieberam sāli, cukuru un labi samaisam- neputojam. Ielejam 200 grami piena un samaisām. Tad iebreram miltus un rūpīgi izmaisām līdz masa paliek bez kunkuļiem, līdzīgi krējumam. Pielejam atlikušo pienu -galaprodukts sanāk tāds pašķidrāks, bet par to nav jāuztraucas. Ielejam kādu ēdamkaroti eļļas , samaisām un atstājam uz 15 minūtēm. Liekam uz uguns pannu , uzkarsējam, un ieziežam ar augu eļļu , izmantojot kartupeli uzspraustu uz dakšiņas( iemērcējam eļļā).Un ar pavārnīcas palīdzību ielejam pankūku masu pannā, vienmērīgi pa visu pannu. Cepam . Pasniedzam, kā kurš vēlas- pildītas vai ar medu, ievārījumu utt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi