Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Sievasmātes pankūkas

Sievasmātes pankūkas

FOTO: Agris Po

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Piens - 500 ml
  • Olas - 3 gabali
  • Milti - 280 g
  • Cukurs- 1-2 ēdamkarotes( cik kuram garšo)
  • Sāls- 1 tējkarote (bez kaudzītes)
  • Augu eļla - 3 ēdamkarotes
  • Sviests- pankūku smērēšanai
  • Pusīte kartupeļa pannas ieziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Traukā iesitam olas, pieberam sāli, cukuru un labi samaisam- neputojam. Ielejam 200 grami piena un samaisām. Tad iebreram miltus un rūpīgi izmaisām līdz masa paliek bez kunkuļiem, līdzīgi krējumam. Pielejam atlikušo pienu -galaprodukts sanāk tāds pašķidrāks, bet par to nav jāuztraucas. Ielejam kādu ēdamkaroti eļļas , samaisām un atstājam uz 15 minūtēm. Liekam uz uguns pannu , uzkarsējam, un ieziežam ar augu eļļu , izmantojot kartupeli uzspraustu uz dakšiņas( iemērcējam eļļā).Un ar pavārnīcas palīdzību ielejam pankūku masu pannā, vienmērīgi pa visu pannu. Cepam . Pasniedzam, kā kurš vēlas- pildītas vai ar medu, ievārījumu utt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas