Sākums > Receptes > Brokastis

Sievasmātes pankūkas

2011. gada 1. augusts
Foto: Agris Po
Pagatavošana
10 min
1. Traukā iesitam olas, pieberam sāli, cukuru un labi samaisam- neputojam. Ielejam 200 grami piena un samaisām. Tad iebreram miltus un rūpīgi izmaisām līdz masa paliek bez kunkuļiem, līdzīgi krējumam. Pielejam atlikušo pienu -galaprodukts sanāk tāds pašķidrāks, bet par to nav jāuztraucas. Ielejam kādu ēdamkaroti eļļas , samaisām un atstājam uz 15 minūtēm. Liekam uz uguns pannu , uzkarsējam, un ieziežam ar augu eļļu , izmantojot kartupeli uzspraustu uz dakšiņas( iemērcējam eļļā).Un ar pavārnīcas palīdzību ielejam pankūku masu pannā, vienmērīgi pa visu pannu. Cepam . Pasniedzam, kā kurš vēlas- pildītas vai ar medu, ievārījumu utt.
Uz augšu