Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vidusjūras maltās gaļas sacepums

Vidusjūras maltās gaļas sacepums

FOTO: Agnese Vajevska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 100 g sēņu (es lietoju šampinjonus)
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Pusīte sarkanās paprikas
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 2 olas
  • 3 - 4 šķēlītes daudzgraudu maizes
  • 130 g fetas siera
  • 20 olīvas
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. sāls
  • 1.5 ēd. k. garšvielas maltai gaļai
  • 1 ēd. k. kaltētu ķiploku
  • 1 tējk. kaltēta timiāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Visiem loti garšo! Sirsnīgi iesaku izmēģināt!
    Visiem loti garšo! Sirsnīgi iesaku izmēģināt!

    FOTO: Agnese Vajevska

  2. Sakapā smalki sēnes un apcep sviestā.
  3. Sakapā smalki papriku un sīīpolu, smalki sagriež fetas sieru.
  4. Iemērc maizi ūdenī uz pāris minūtēem lai paliek mīksta un izņem ārā izspiežot lieko ūdeni.
  5. Lielā traukā liek iekšā visas sastāvdaļas - gaļu, sēnes, sakapāto papriku, sakapato sīpolu, olas, samitrināto maizi, sasmalcinato fetas sieru, olivas un garšvielas. Ar rokām visu labi izmaisa.
    Lielā traukā liek iekšā visas sastāvdaļas - gaļu, sēnes, sak...

    FOTO: Agnese Vajevska

  6. Liek samaisīto masu cepamajā traukā un cep 200 grādos 45-60 minūtes (tas ir atkarīgs no cepeškrāsns).
    Liek samaisīto masu cepamajā traukā un cep 200 grādos 45-60...

    FOTO: Agnese Vajevska

  7. Labu apetīti
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas