Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vidusjūras maltās gaļas sacepums

2011. gada 27. jūlijs
Foto: Agnese Vajevska
Pagatavošana
75 min
1. Visiem loti garšo! Sirsnīgi iesaku izmēģināt!
Foto: Agnese Vajevska
2. Sakapā smalki sēnes un apcep sviestā.
3. Sakapā smalki papriku un sīīpolu, smalki sagriež fetas sieru.
4. Iemērc maizi ūdenī uz pāris minūtēem lai paliek mīksta un izņem ārā izspiežot lieko ūdeni.
5. Lielā traukā liek iekšā visas sastāvdaļas - gaļu, sēnes, sakapāto papriku, sakapato sīpolu, olas, samitrināto maizi, sasmalcinato fetas sieru, olivas un garšvielas. Ar rokām visu labi izmaisa.
Foto: Agnese Vajevska
6. Liek samaisīto masu cepamajā traukā un cep 200 grādos 45-60 minūtes (tas ir atkarīgs no cepeškrāsns).
Foto: Agnese Vajevska
7. Labu apetīti
Uz augšu