Šuperšašliks armēņu gaumē

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas kakla karbonāde
  • 6 -7 lieli sīpoli
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Cūkgaļu sagriež palielos gabaliņos. Sīpolus sagriež ripinās . Pēc garšas pievieno sāli un piparus un samaisa visu kopā. Principā ievelkas jau pēc stundas, bet garšīgāks ir vakarā. Mīksts un sulīgs, jo nav pievienots etiķis, kas izsūc gaļas sulu un padara to sīkstu.

Komentāri

'valga 2014. gada 4. jūlijs 15:28
pilnīgas muļķības, armēņi taisa no cūkas un tieši tā arī taisa, ja nu vēl mazliet savas specifiskās garšvielas piešauj klāt, cūkgaļu neēd musulmaņi, bet armēņi ir kristieši
Ainārs 2011. gada 29. jūlijs 08:44
Nerakstīju,lai ''pakasītos'', uzskatīsim, ka tas ir šašliks latviešu gaumē... :)
Ainārs 2011. gada 27. jūlijs 01:16
Šašliks... visparastākais! Un neviens armēnis netaisīs šašliku no cūkas....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi